Telekom: Huawei Mate Xs 2 v akciovej ponuke s hodnotným darčekom

Najnovšiu generáciu smartfónu s ohybným displejom a výbornou výbavou si môžete kúpiť aj v Telekome. Ako darček k nemu získate smart hodinky Watch GT3 Pro.

Huawei Mate Xs 2 (základné info) ponúka iné konštrukčné riešenie než konkurenčný Samsung. Flexibilný displej sa po zložení neskryje vnútri, ale ostane na vonkajšej strane. Súčasťou balenia je šikovný kryt, ktorý displej ochráni.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí Snapdragon 888, 8 GB RAM, 256 GB úložisko, 7,8'' OLED displej a trojica zadných fotoaparátov zložená z 50 Mpix hlavného, 13 Mpix širokouhlého a 8 Mpix teleobjektívu. Ich kvalitu si môžete pozrieť v našej recenzii, kde nájdete skúsenosti z testovania a skúšobné fotografie.

Operačný systém HarmonyOS 2 je bez podpory Google služieb, množstvo aplikácií s avšak dá doinštalovať. Vo výbave sa uvádza široká podpora navigačných satelitov, Bluetooth 5.2, NFC, infraport, stereo repro, USB-C konektor a 4600 mAh batéria s rýchlym 66 W nabíjaním. 

Huawei Mate Xs 2 kúpite v Telekome k paušálu T Nekonečno SD za 29 eur mesačne, plná cena je stanovená na 1999 eur. Spolu s telefónom dostanete aj darček: smart hodinky Huawei Watch GT3 Pro (recenzia) v hodnote 319 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu