Telekom: HBO GO na 30 dní zadarmo

Stále trávime veľa času doma, a tak Telekom v spolupráci s HBO prináša svojim zákazníkom na vyskúšanie službu HBO GO.

Podľa nedávneho prieskumu sledujeme televíziu viac než vo vianočnom období, ktoré tradične patrí v sledovanosti medzi špičku. Pri televízoroch sedí každý deň približne milión Slovákov. 

Medzi obľúbené benefity patria bezplatné TV kanály a Telekom teraz pridáva ďalší. Na mesiac môžu zákazníci bezplatne vyskúšať ponuku HBO GO. Akcia potrvá od 8. mája do 21. júna 2020.

Využiť ju môžu všetci zákazníci Telekomu s mesačnou fakturovanou službou zaslaním SMS v tvare "HBO GO ZAP kód adresáta" na bezplatné číslo 0903333188. Kód adresáta nájdete na vašej faktúre, je to vaše jedinečné identifikačné číslo. 

Benefit si môžete aktivovať či už využívate mobilný paušál alebo pevnú službu. Po aktivácii získate 100 % zľavu z poplatku na dobu 30 dní. Deaktivácia prebieha zaslaním SMS v tvare "HBO GO VYP TV ID HBO GO" na číslo 0903333188. Keď chcete benefit využívať iba na mesiac, dajte si radšej do kalendára pripomienku, aby ste sa nezabudli zo služby odhlásiť. 

Pokiaľ sa vám HBO GO zapáči a zo služby sa neodhlásite, mesačne zaplatíte pri 24-mesačnej viazanost 5 eur, bez viazanosti cena mesačného poplatku vzrastie na 5,99 eur. 

Počas mája pribudne na HBO GO spolu až 17 titulov o superhrdinoch z kolekcie Disney Marvel. Ide o všetky filmy série Avengers, Iron Man, Captain America či Thor, ktoré budú k dispozícii s dabingom alebo v originálnom znení s titulkami počas celého mája. 

HBO GO môžete sledovať na smart televízii, cez Magio Go Box a cez aplikáciu aj v mobile či na počítači.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu