Telekom ENTER 1.1 – programovať s micro:bitom sa môže naučiť každý

Koncom septembra uviedol Telekom vzdelávaciu platformu ENTER a teraz predstavil jej prvú nadstavbu. Do vianočnej ponuky zariadení uvedie aj miniatúrny programovateľný počítač micro:bit.

Telekom zaradil do vianočnej ponuku dve sady micro:bitov, ktoré si môžu zákazníci zakúpiť k mobilnému paušálu, Magio Internetu či Magio TV. 

Rozšírený balíček Micro:bit Smart Kit získate už od 2 € mesačne k mobilným aj fixným službám. Sada obsahuje pokročilé riešenia na báze micro:bit pre technologických nadšencov. Súčasťou balíčka je aj Smart Home Kit, pomocou ktorého sa dajú s micro:bitom naprogramovať funkcie inteligentnej domácnosti. 

Balíček Micro:bit Smart Kit ďalej obsahuje smart programovateľného robota CarRing:bit, malý reproduktor MI:sound speaker a programovateľný pásik Neopixel LED strip. 

Základný balíček Micro:bit Starter Kit si môžete kúpiť za zvýhodnenú cenu k notebooku ASUS Vivobook 14. Sada je vhodná pre výučbu programovania s hardvérom, obsahuje mikropočítač micro:bit, množstvo doplnkov a rozširovacích modulov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne27.10.2020 - 11:18 Trvalý odkaz

toto je strasne super krok. micro:bit je perfektna hracka pre deti ktore by sa chceli venovat akemukolvek IT

Celá diskusia 1 príspevok