Telekom: Easy karta končí, privítajte Predplatenku

Nová generácia predplatenej karty zameraná na dáta ponúka dokúpenie balíka s nekonečnými volaniami, neobmedzený denný balík dát a po prvom dobití dátové Nekonečné piatky na tri mesiace.

Po vyše dvadsiatich rokoch existenice Easy karty ju Telekom nahradil novou generáciou predplatených kariet s názvom Predplatenka

Nechýba jednoduchá ponuka hlasových či SMS služieb a bude viac zameraná na dáta, čomu sa prispôsobí celková ponuka dátových balíčkov. Tie budú mať platnosť jeden, desať alebo 30 dní.

Ak na novej Predplatenke začnete používať dáta, automaticky sa vám aktivuje základný denný balíček za 0,50 € s objemom 300 MB. Ďalšie dva varianty denných balíčkov budú 2 GB za 1,50 € a Nekonečný denný balík za 2 €. Ten sa bude dať aktivovať iba v aplikácii Telekom.

V ponuke Predplatenky budú aj ďalšie balíčky. 10-dňový s objemom 1GB bude stáť 2 €, 30-dňový bude mať cenu podľa objemu dát:
- 1 GB za 3 €
- 3 GB za 6 €
- 5 GB za 8 €

Za jednu SMS-ku do každej siete zaplatíte 0,10 €, po dosiahnutí hranice 0,50 € už do konca dňa za ďalšie správy nezaplatíte nič navyše. Aj jedna minúta hovoru do všetkých sietí stojí 0,10 € a po dosiahnutí hranice 0,50 € za ďalšie hovory neplatíte. Novinkou je nekonečný balík volaní na jedno číslo. Platí 30 dní a stojí 2,50 €.

Predplatenku si budete môcť od 4. 9. 2020 kúpiť ako novú SIM kartu alebo na ňu prejdete z ľubovoľnej Easy karty. Každého čaká aj 30-dňová bezplatná výhoda, vybrať si možno jednu z dvoch možností:
- 1 GB mesačný balík
- Nekonečný balík volaní 

Po prvom dobití aspoň vo výške 5 € získate tzv. Nekonečné piatky – a celé tri mesiace budete môcť surfovať bez obmedzení.

Nová karta Predplatenka sa bude dať kúpiť na viacerých miestach Telekomu: na webe, na pobočke alebo sa bude dať objednať cez kontaktné centrum. Predplatenka s 10 € kreditom stojí 5 €. Prvá platnosť karty je 90 dní, po prvom dobití 12 mesiacov. Predplatenka sa dá dobiť cez Telekom aplikáciu, internet, bankomaty, internet banking a podobne.

Doplnené:

Prechod z Easy na novú predplatenku môžete zaslaním SMS správy v tvare PREDPLATENKA na číslo 12330. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

nanoSIM03.09.2020 - 19:55 Trvalý odkaz

"Po prvom dobití aspoň vo výške 5 € získate tzv. Nekonečné piatky – a celé tri mesiace budú môcť surfovať bez obmedzení." To ako mám tomu rozumieť? Vy získate Nekonečné piatky a ONI budú môcť surfovať? Kto získate a kto budú? Už konečne začnite písať zrozumiteľne, prosím. My Ďakujeme aj ONI Ďakujú

Lenka Ivančíková03.09.2020 - 22:27 Trvalý odkaz

Opravene. Dakujem za upozornenie.

Dezi08.09.2020 - 16:26 Trvalý odkaz

a odkedy sa bude dať prejsť z EASY karty ? Lebo nik to nevie

Celá diskusia 5 príspevkov