Telekom dnes odštartoval predaj novej Predplatenky

Nová generácia predplatených kariet Predplatenka je viac zameraná na dáta. Ponúka na dokúpenie rôzne balíky vrátane nekonečných volaní.

Nová predplatená karta bola uvedená začiatkom septembra a nahrádza starú Easy kartu. Ak na novej Predplatenke začnete používať dáta, automaticky sa vám aktivuje základný denný balíček za 0,50 € s objemom 300 MB. Ďalšie dva varianty denných balíčkov sú 2 GB za 1,50 € a Nekonečný denný balík za 2 €. Ten sa dá aktivovať iba v aplikácii Telekom.

V ponuke nájdete aj 10-dňový 1 GB balík za 2 eurá, 30-dňové majú cenu podľa objemu dát. Podrobnosti o novom produkte sme vám priniesli v článku Telekom: Easy karta končí, privítajte Predplatenku.

Po prvom dobití aspoň vo výške 5 € získate tzv. Nekonečné piatky – a celé tri mesiace budete môcť každý piatok surfovať bez obmedzení.

Štartom Predplatenky končí Telekom s predajom predplatenej karty Easy, ktorá tu bola vo viacerých variantoch už 21 rokov. Operátor pridal k správe aj malú pikošku pre pamätníkov. V dávnych časoch EuroTel a Easy Team kariet stála jedna SMS z roamingového Chorvátska či Talianska 15 Sk, minúta prijatého hovoru 30 Sk a minúta odchádzajúceho 65 Sk.

Operátor chce prispieť k ochrane životného prostredia a po prvý raz nasadí do predaja pri Predplatenke tzv. half SIM cards. V praxi sú to SIM karty s polovičnou veľkosťou plastovej kartičky, v ktorej sú dodávané. Vďaka menšej veľkosti neostáva zbytočne veľká plocha nevyužitého plastu. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

marek123414.09.2020 - 13:53 Trvalý odkaz

Sorry, ale to bolo nezaujímavé ešte predtým, než O2 ohlásil Radosť a teraz je to DUPĽOM nezaujímavé.

Rastislav.j14.09.2020 - 17:33 Trvalý odkaz

marek, ak volávaš skoro len kvôli zdravotníctvu, tak ako sekundárna SIMka to význam má

Dandy15.09.2020 - 19:24 Trvalý odkaz

Prečo len tvrdohlavo pýtajú 3 eurá za 1 GB /30 dní a nie práve 2 eurá ako napr. 4ka. Tým by ju zaklincovali. Asi sa potrebujú odlíšiť. No nevadí, uvidíme.

Celá diskusia 3 príspevky