Telekom: detské smart hodinky TCL Movetime Family Watch MT 40 v ponuke

Operátor priniesol do segmentu predplatených kariet nový produkt. Rodičia môžu svojim deťom kúpiť inteligentné hodinky s Easy kartou. Pribalí k tomu aj dátový balík na bezplatné videohovory počas celého roka.

Hodinky s dlhým názvom TCL Movetime Family Watch MT40 ponúkajú 1,3'' farebný displej s rozlíšením 240 x 240 pixelov. Ich primárnou funkciou sú videohovory a lokalizácia pomocou GPS. 

Rodičia ocenia nastavenie bezpečnej zóny (ak ju dieťa opustí, rodič dostane notifikáciu), meranie aktivít (vzdialenosť, kroky, kalórie) či SOS tlačidlo. V prípade jeho aktivácie odosiela polohu dieťaťa a volá rodičovi. 

Súčasťou výbavy je posielanie fotiek, chat, hlasové správy, príjem SMS, budík či počasie. Výhoda 4G hodiniek je aj v solídnej konštrukcii a ochrane proti vode a prachu s certifikáciou IP65.

Hodinky sme vám podrobne predstavili v decembrovom článku TCL Movetime Family Watch MT40 naživo. Nájdete tam aj kompletné špecifikácie. 

Telekom ponúka 4G hodinky od TCL aj s Easy kartou, ktorá má už vopred nabitý ročný 6 GB balík dát, t.j. 12 x 500 MB dát. Ten vystačí na približne 100 minút videohovoru každý mesiac cez aplikáciu TCL connect, ktorú si rodič inštaluje do svojho smartfónu či tabletu s iOS alebo Androidom. 

TCL Movetime Family Watch MT40 s predplatenou kartou sú v predaji za 119 €. Na výber je modrý a ružový variant. Zákazník zaplatí jednorazový poplatok a potom si môže dobíjať Easy kartu v hodinkách podľa potreby.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu