Telekom Biznis NET: rýchlosť až 1000 Mbps a prémiové služby v cene

Telekom uviedol nové programy pevného internetu pre biznis zákazníkov s prémiovými službami ako sú osobný asistent či bezpečnostné riešenie On-Net Security už v základnej cene.

Nové programy fixného internetu zákazníci vyberajú podľa dostupnej technológie. Na výber majú medzi Biznis OptikNET (optika), ktorý ponúka päť programov až do  rýchlosti 1000 Mbps, alebo Biznis KlasikNET (DSL) s maximálnou rýchlosťou sťahovania 90 Mbps. 

Každý biznis zákazník s novým programom Biznis NET získa od Telekomu osobného agenta T-Mastra, ktorý sa postará o všetky jeho produkty a poskytne odborné poradenstvo i konzultácie telekomunikačných riešení. 

Zároveň majú v prípade technického problému k dispozícii non-stop technickú podporu na čísle 0800 123 369.

K novým programom Biznis NET môžu zákazníci získať aj Wi-Fi router. Napríklad model ADB SV4251, ktorý umožňuje aj prístup k pokročilým nastaveniam siete. Ponúka pripojenie 20 a viac zariadení cez Wi-Fi rýchlosťou až 300 Mbps a 4 zariadení pomocou Ethernet kábla s rýchlosťou až 1 Gbps.

Súčasťou služby Biznis NET je aj integrované bezpečnostné riešenie On-Net Security. Riešenie poskytuje zvýšený stupeň ochrany pred internetovými hrozbami ako sú phishingové útoky, malvér či nebezpečné webové adresy. 

V prípade výpadku fixného internetu môžu zákazníci využiť náhradné pripojenie na internet v podobe neobmedzeného denného balíka mobilných dát. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu