Telekom: bez pevnej TV služby bude Magio GO Premium drahšie

Operátor od 1. marca 2020 zvyšuje cenu mesačného poplatku prémiovej služny internetovej televízie o tri eurá. Zmena sa týka len zákazníkov bez pevnej TV Magio.

Internetová televízia Magio GO umožňuje zákazníkom pozerať TV programy vybraných kanálov na webe, mobilnom zariadení s iOS či Androidom aj na smart televízoroch v natívnej aplikácii.

Aktuálna cena poplatku za Magio GO Štandard (12 TV staníc) je 3,99 eur, pri Magio GO Premium (60 TV staníc) platia zákazníci 5,99 eur mesačne (bez viazanosti).

Od začiatku marca bude cena prémiového produktu navýšená o tri eurá na 8,99 eur pri 24-mesačnej viazanosti, bez viazanosti je poplatok 10,90 eur. Pre väčšinu zákazníkov sa podľa operátora nič nemení. K pevnej službe Magio TV majú TV aplikáciu Magio GO aj naďalej zadarmo

Služba Magio Go Premium ponúka viac než 60 slovenských a zahraničných televíznych staníc vrátane športových staníc, detskej Ťuki TV v slovenčine, či exkluzívneho dokumentárneho kanálu BBC Earth. 

Cena základnej služby Magio GO sa nemení a zostáva naďalej 3,99 eur. Dotknutí zákazníci budú o zmene informovaní listom alebo SMS-kou.

V novembri 2019 Telekom aplikáciu Magio GO vylepšil. Nová verzia 3.0 priniesla vynovený dizajn, vylepšené funkcie a dostupná je už aj pre vybrané smart televízory Samsungu, Sony a Philipsu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease30.01.2020 - 19:24 Trvalý odkaz

Magio GO Štandard (12 TV staníc) za 3,99 eur
Magio GO Premium (>60 TV staníc) za 10,90 eur
Ftipálci
IPTV provideri sú dnes už inde..
Napr. Antik: 127 staníc za 3,90€. Podotýkam na 2 boxy + 5 mobilných zariadení

Celá diskusia 1 príspevok