Telekom: Apple Watch 6 Series a Watch SE v akciovej ponuke

Operátor zaradil do ponuky akciových zariadení dvojicu horúcich noviniek v 44 mm verzii. K niektorému z paušálov si môžete kúpiť už šiestu generáciu inteligentných hodiniek aj o triedu nižší model s okresanými funkciami, ale dostupnejšou cenovkou.

Obidve novinky kúpite v 44 mm veľkosti ciferníka a farbe Space Gray. Apple Watch Series 6 (základné info) ponúkajú výkonný procesor S6, OLED displej Retina s funkciou Always on a stále iba 18-hodinovú výdrž na jedno nabitie. Nabíjanie je našťastie rýchle a trvá približne hodinu a pol. 

Medzi nové funkcie patrí Blood Oxygen na sledovanie saturácie kyslíka v krvi, neustále zapnutý výškomer, detekcia umývania rúk a nové typy tréningov. 

Nové Apple Watch 6 kúpite v e-shope Telekomu k programu T Ideál 25 za 6 eur mesačne s akontáciou 279 eur. Plná cena je stanovená na 459 eur.

Apple Watch SE (základné info) patria medzi cenovo dostupné modely smart hodiniek Applu. Oproti Watch Series 6 sa líšia najmä minuloročným čipsetom, chýba im Always on displej, nesnímajú EKG ani saturáciu kyslíka v krvi. Zvyšné parametre majú rovnaké. 

Do 32 GB pamäte si môžete uložiť hudbu, fotografie alebo stiahnuté aplikácie. Nechýba im  akcelerometr, gyroskop, detektor pádu ani stále zapnutý výškomer. Umožňujú sledovanie spánku, automatickú detekciu umývania rúk, nové tréningy aj telefonovanie cez spárovaný iPhone.

Apple Watch SE kúpite v e-shope Telekomu k programu T Ideál 25 za 7 eur mesačne s akontáciou 99 eur. Plná cena je stanovená na 329 eur.

V Magenta 1 ponuke nájdete stále dva modely od Xiaomi. Pri Xiaomi Redmi Note 9 Pro (základné info) sa dá ušetriť:
- 1 € mesačne pri paušáloch Nekonečno SD a Dáta HD (spolu 24 €)
- 1 € mesačne a 40 € akontácia pri Ideál 32 a Ideál 37 (spolu 64 €)
- 2 € mesačne pri paušáloch Základ 11 až Ideál 27 (spolu 48 €)

Xiaomi Mi Note 10 lite (základné info) je v Magenta 1 lacnejší o:
- 1 € mesačne pri Nekonečno HD (spolu 24 €)
- 2 € mesačne pri paušáloch Nekonečno SD a Dáta HD (spolu 48 €)
- 1 € mesačne a 30 € akontácia pri Ideál 32 a Ideál 37 (spolu 54 €)
- 2 € mesačne pri paušáloch Základ 11 až Ideál 27 (spolu 48 €)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu