Telekom: 15 GB pre všetkých s paušálom ako darček a zdieľaná SIM na 90 dní zadarmo

Operátor prináša do tohtoročnej vianočnej kampane ďalšie dve novinky. Veľkým balíkom bezplatných dát poteší všetkých svojich zákazníkov, ktorí využívajú hlasový paušál.

Aktivácia 15 GB balíka dát bude k dispozícii v mobilnej aplikácii od 30. novembra do 31. decembra 2020. Bezplatná porcia dát je určená všetkým zákazníkom s paušálom, novým aj existujúcim. Dáta si môžete aktivovať len raz a nevyčerpaný objem do 31. 12. 23.59 hod. prepadá. 

Darček budú môcť využívať rezidenční i biznis zákazníci. Najprv sa budú míňať darčekové dáta a až potom štandardné dáta z paušálu. Rovnaký balík 15 GB dostane každý zákazník, či využíva menší program ako napríklad ÁNO S, Základ 11 vrátane Bez záväzkov alebo aj niektorý z vyšších programov.

Druhou novinkou je Nekonečná zdieľaná SIM karta k nekonečným paušálom Dáta HD, Nekonečno SD, HD, MAX, Biznis Nekonečno SD, HD a MAX. Druhá SIM karta je prepojená s hlavnou SIM viazanou k štandardnému paušálu. 

Zdieľaná SIM karta bude mať k dispozícii rovnaké rýchlosti či vlastnosti ako hlavná SIM. Ak sú balíky dát plnou rýchlosťou vyčerpané a majú už nastavenú rýchlosť na 10 Mbps (napríklad Nekonečno HD), bude ho mať aj zdieľaná SIM karta.
 
Zákazník si môže zobrať nekonečnú zdieľanú SIM kartu na 90 dní zadarmo, keď si zakúpi nekonečný paušál – po tomto období bude zdieľaná SIM neaktívna alebo si jednoducho cez SMS požiada o pokračovanie a bude platiť štandardný poplatok 6 € mesačne.
 
Zdieľaná SIM karta na 90 dní zdarma je zákazníkom k dispozícii už od dnešného dňa a bude platiť až do 28. 2. 2021.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu