TCL Movetime Family Watch MT40 naživo

Hodinky podporujú 4G pripojenie, videohovory, lokalizáciu pomocou GPS a sú vybavené funkciou SOS, ktorú môže dieťa využiť v prípade, že sa cíti ohrozené.

Nedávno sa nám dostali do rúk detské hodinky od TCL so slotom pre nanoSIM kartu. Potešia rodičov, ktorí chcú mať svoje ratolesti pod kontrolou. Či už sa idú hrať s von kamarátmi alebo dochádzajú na krúžok. 

Hodinky s dlhým názvom TCL Movetime Family Watch MT40 dokážu monitorovať aktuálnu polohu dieťaťa a zobrazovať ju na smartfóne rodiča. 

Základné parametre:
Rozmery 45 x 39 x 15 mm, hmotnosť 50 g, vymeniteľný 18 mm remienok, 1,3'' farebný displej, rozlíšenie 240 x 240 b., procesor SC9820E, 256 MB RAM, 512 MB pamäť, slot pre nanoSIM kartu, podpora 2G, 3G, 4G, GPS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, reproduktor, mikrofón, VGA kamera, 600 mAh batéria, microUSB konektor, kompatibilita s Androidom 5.0 a vyšším, s iOS od verzie 10. 

Určené sú pre vekovú kategóriu od štyroch rokov. Jednoduché ovládanie dokážu pochopiť aj malé deti, ktoré ešte nevedia čítať a nepoznajú číslice. 

Do hodiniek môžete vložiť nanoSIM kartu, vďaka podpore 4G sietí a vstavanej kamere nebude problém uskutočniť videohovor s rodičom. Môžete si navzájom volať, písať SMS-ky alebo posielať fotografie. 

Aktuálnu polohu spolu s históriou pohybu si viete skontrolovať v aplikácii TCLMove na smartfóne s Androidom alebo iOS.

Pomocou aplikácie môžete vymedziť na mape tzv. bezpečnú zónu. Pokiaľ ju dieťa opustí, príde vám o tom notifikácia. Hodinky sú vybavené aj funkciou SOS pre prípad, že by sa dieťa cítilo ohrozené. 

Súčasťou menu je budík aj školský rozvrh. Certifikácia IP65 naznačuje, že im neublíži ani krátky kontakt s vodou či prachom. Gumené remienky sú vymeniteľné. 

Dokážu monitorovať kroky, prejdenú vzdialenosť aj spálené kalórie. Na jedno nabitie zvládnu dva dni bežného používania a nabijete ich cez microUSB konektor. 

TCL Movetime Family Watch MT40 sa v slovenských obchodoch predávajú za cenu približne 119 eur. Na výber sú dve farby - modrá a ružová. Nájdete ich aj v ponuke O2, kde môžete k niektorému z paušálov využiť finančný bonus na zariadenie. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu