TCL MOVETIME Family Watch 2 - detské smart hodinky s LTE a fotoaparátom

Na slovenskom trhu sa začali predávať inteligentné hodinky určené deťom, ktoré dokážu monitorovať aktuálnu polohu a vďaka 4G pripojeniu sa rodičia môžu s dieťaťom spojiť aj cez videohovor.

Ďalšia generácia detských smart hodiniek série MOVETIME od TCL umožňuje hlasové a video hovory, posielanie SMS správ, a sú vybavené aj SOS funkciou. Vďaka neustálemu prepojeniu so smartfónom rodiča tak stále ôžete mať svojich potomkov pod dozorom. 

Základné parametre:
Rozmery 49 x 42 x 14,8 mm, hmotnosť 57 gramov, vymeniteľný 20 mm remienok, čipset Unisoc SL8521E, pamäť 512 MB RAM + 4 GB úložisko, 2G, 3G, 4G, VoLTE, GPS, Glonass, Beidou, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, IPS displej 1,54'', rozlíšenie 240 x 240 b., mikrofón, reproduktor, 2 Mpix fotoaparát, microUSB, 850 mAh batéria, doba nabíjania 120 minút, SOS tlačidlo, IP65, nanoSIM, kompatibilné s eSIM, Android 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.

Na jednej strane má dieťa maximálnu mieru voľnosti, čo ho podnecuje k väčšej samostatnosti, ale na druhej strane rodičia majú neustály prehľad o jeho polohe. Ak to bude potrebné, zavoláte si, pošlete si správu alebo sa spojíte prostredníctvom videohovoru. 

TCL MOVETIME Family Watch 2 Sú vybavené 1,54-palcovým displejom a ponúkajú stupeň krytia IP65, ktorý zaručuje odolnosť voči prachu a striekajúcej vode. Gumový remienok sa dá v prípade potreby odpojiť a vymeniť. Okrem toho si deti môžu kedykoľvek ľahko prispôsobiť vzhľad ciferníka podľa svojich predstáv.

Vylepšená funkcia určovania polohy lokalizuje dieťa rýchlo a s maximálnou presnosťou. Pomocou aplikácie môžete definovať na mape bezpečnú zónu pre svoje dieťa a ak ju dieťa opustí, aplikácia vás okamžite upozorní. V histórii polohy môžete sledovať, kde sa dieťa počas dňa nachádzalo. Teraz je možné aj zdieľať polohu na mape v reálnom čase.

Na správne fungovanie zariadenia stačí do hodiniek vložiť kartu nanoSIM s aktívnym dátovým a hlasovým plánom a deaktivovaným PIN kódom a pripojiť ich k smartfónu pomocou mobilnej aplikácie TCL Connect, ktorá je k dispozícii v obchodoch Google Play alebo App Store. 

Na jedno nabitie zvládnu fungovať až dva dni, doba nabíjania cez microUSB je približne dve hodiny. Samozrejmosťou je slovenská lokalizácia. TCL MOVETIME Family Watch 2 sa na Slovensku predávajú v modrej a ružovej farbe za 129 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu