Takto vraj budú vyzerať Apple AirPods 3

Zdá sa, že tretia generácia populárnych slúchadiel od Applu si čo to požičia od modelu AirPods Pro. Novinka ich na uniknutej fotografii pripomína dizajnom a špekuluje sa aj o niekoľkých funkciách, vrátane priestorového zvuku.

Len nedávno sa na internete objavili rendery, ktoré mali zachytávať pripravované slúchadlá Apple AirPods 3 v plnej kráse. Teraz tu máme klasickú fotografiu, ktorú zverejnil čínsky blog 52audio. Slúchadlá na obrázku vyzerajú kratšie než AirPods druhej generácie a viac pripomínajú AirPods Pro. Celkový dizajn nie je prekvapivý a viac menej ide o jemné úpravy. Širšie pôsobí aj nabíjacie puzdro.

Samotný Apple k novým slúchadlám nezverejnil zatiaľ žiadne oficiálne podrobnosti. Špekuluje sa o tom, že by si mali požičať niekoľko vlastností z drahších AirPods Pro. Jednou z nich má byť priestorový zvuk, ktorý sa zrejme nebude dať používať pri aktívnom potlačení hluku. 

Oficiálneho predstavenia AirPods 3 by sme sa mali dočkať budúci mesiac. Výrobca slúchadlá predstaví zrejme s dlho očakávaným trackerom AirTags a mini LED iPadom Pro. Špekuluje sa, že by AirPods 3 mohli stáť okolo 150 dolárov. 

Zdroj: 52audio.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu