Takto vraj bude vyzerať ThinkPhone od Motoroly

Výstava CES 2023 bude plná nových produktov zo sveta technológií a medzi účastníkmi nebude chýbať ani značka Lenovo. Okrem iných zariadení tam vraj ukáže svoj ThinkPhone.

Podľa uniknutých informácií pracuje Lenovo na novom smartfóne, ktorý nielen svojim názvom cieli na firemných zákazníkov. Séria ThinkPad je pri notebookoch celosvetovo obľúbená. Pre odolnú konštrukciu, výkonný hardvér, technologické inovácie a zákaznícku podporu.

Smartfónu Motorola ThinkPhone by mal mať premiéru na januárovej výstave CES 2023. Leaker Evan Blass zverejnil na svojom Twitter účte niekoľko obrázkov, na ktorých má byť pripravovaná novinka. Ak sa vzhľad potvrdí, zadná stena prinesie dizajn uhlíkových vlákien, čo korešponduje s líniou ThinkPad. Chýbať by nemala certifikácia IP68. 

V pravej bočnej stene vidno dve klávesy ovládania hlasitosti a vypínač, v ľavej "svieti" červené tlačidlo. Môže ísť hardvérový prvok na aktiváciu Google asistenta, prípadne môže mať inú funkciu. Zostavu zadných fotoaparátov by mala tvoriť trojica snímačov. Predná kamera zrejme nájde svoje miesto v malom otvore displeja. 

Špekuluje sa, že ThinkPhone dostane 6,6'' pOLED displej s Full HD+ rozlíšením a 144 Hz obnovovacou frekvenciou, Snapdragon 8+ Gen 1, Android 13 s Moto funkciami, až 12 GB RAM, 512 GB úložisko a 5000 mAh batériu s rýchlym 68 W nabíjaním. 

Či sa neoficiálne informácie potvrdia, sa dozvieme po uvedení noviniek na CES 2023 začiatkom januára. 

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu