Takto vraj bude vyzerať OnePlus Nord CE 3

Pripravovaný model OnePlus s dostupnou cenovkou sa objavil na prvých renderoch. Uvedenie sa očakáva až v prvej polovici budúceho roka.

Nástupca modelu OnePlus Nord CE 2 5G (základné info) prinesie podľa zverejnených renderov mierne zmenený dizajn zadnej steny a plochý displej. Boky novinky OnePlus Nord CE 3 by nemali byť tak zaoblené ako pri dvojke. 

Očakáva sa, že uhlopriečka displeja narastie na 6,7 palca, obnovovacia frekvencia by mohla byť 120 Hz. Namiesto AMOLED technológie by tu ale mal byť IPS panel. Čítačka odtlačkov tentoraz nebude súčasťou displeja, ale presťahuje sa do bočnej steny. Čipset Snapdragon 695 by mala doplniť až 12 GB operačná pamäť RAM a 256 úložisko. Samozrejmosťou bude operačný systém Android 13.

Na zadnej strane vidno tri fotoaparáty, hovorí sa o hlavnom 108 megapixelovom a dvojicou 2 Mpix snímačov určených na makro zábery a rozostrovanie pozadia. V malom výreze displeja sa bude zrejme ukrývať 16 Mpix predná kamera. Chýbať by nemalo 67 W nabíjanie 5000 mAh batérie. 

Výrobca sa o pripravovanej novinke zatiaľ oficiálne nezmienil, preto všetky informácie sú zatiaľ iba orientačné. 

Zdroj: 91mobiles.com 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu