Takto vraj bude vyzerať Motorola Moto G Stylus 2021

Pripravovaný nástupca minuloročnej Motoroly s integrovaným dotykovým perom bude podľa prvých renderov vyzerať mierne inak. Má ísť o takmer sedempalcový smartfón.

Prvé informácie o Motorole Moto G Stylus roku 2021 naznačujú, že pôjde o poriadneho obra, ktorý bude zrejme ešte väčší než Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Naznačujú to uniknuté parametre. 

Na webe voice.com nájdeme informácie známych od leakerov, môžeme ich teda brať ako veľmi pravdepodobné, aj keď na oficiálne potvrdenie si, samozrejme, musíme počkať. Pripravovaná Motorola by mala mať pri 6,8-palcovej uhlopriečke displeja rozmery približne 170 x 74 x 8,8 mm. V mieste zadných fotoaparátov hrúbka narastie až na takmer 11 mm. 

Predná 16 Mpix kamera bude umiestnená v malom otvore displeja, vzadu by sme mali vidieť štvoricu fotoaparátov v kombinácii 48 Mpix hlavný, 8 Mpix širokouhlý, 5 Mpix makro a 2 Mpix pomocný. Rozpory sú pri umiestnení čítačky odtlačkov. Kým jeden zdroj uvádza bočnú stenu, druhý hovorí o zadnej strane. 

Dotykové pero bude tak ako pri predchodcovi Moto G Stylus súčasťou konštrukcie, svoje miesto nájde tradične v spodnej časti. Chýbať tam nemá ani 3,5 mm audio konektor. 

Zdroj: voice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu