Takto vraj bude vyzerať Google Pixel Fold

O prvom skladacom smartfóne Googlu sa hovorí už dlho. Posledné informácie naznačujú, že by sme sa novinky mohli dočkať na jar budúceho roka.

Najnovšie rendery, na ktorých má byť údajne prvý smartfón so skladateľným displejom od Google ponúka výrazne odlišný dizajn, než aký sme mali možnosť vidieť na obrázkoch z januára tohto roka. Na nich mal byť Pixel Notepad s dizajnom zadnej steny, ktorý poznáme z posledných Pixelov. 

Nedávno priniesol web Front Page Tech nové rendery, pričom vzhľad zadnej steny sa líši od dizajnovej línie Pixelov. Aj názov novinky sa zmenil, teraz sa volá Google Pixel Fold. Stále však ide o špekulácie. Preto všetky informácie berte s rezervou. 

Google zatiaľ o skladacom telefóne nehovorí a neprezradil ani bližší termín uvedenia. Neoficiálne sa v súvislosti s Pixel Foldom spomína máj 2023 a vývojárska konferencia I/O. Možno na nej konečne spoznáme aj prvý Google tablet. Na ten sa tiež už dlhšie čaká. 

Pokiaľ skladací Pixel naozaj príde na trh, je pravdepodobné, že v ňom pobeží vlastný čipset Tensor. Hlavným fotoaparátom by mohol byť osvedčený 12,2-megapixelového, no hovorí sa aj o 64 Mpix snímači. 

Zdroj: frontpagetech.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu