Takto má vyzerať Samsung Galaxy Z Fold3 a Flip3 5G

Vyzerá to, že skladací Galaxy Z Fold3 naozaj dostane podporu pre dotykové pero S Pen a véčko Flip3 5G ponúkne väčší vonkajší displej.

Známy leaker Evan Blass uverejnil na svojom Twitter účte kvalitné obrázky, ktoré vyzerajú ako produktové fotografie. Jeho úniky sa často ukázali ako pravdivé, a tak nie je veľa dôvodov neveriť, že pripravované novinky budú vyzerť práve takto. 

Prvé fotograie noviniek sa objavili už v máji, no išlo o nekvalitné zábery. Teraz máme vďaka účtu @evleaks oveľa kvalitnejšie snímky dvoch skladacích smartfónov. Z fotografií vidno, že Samsung Galaxy Z Fold3 by mal disponovať trojicou fotoaparátov na zadnej strane, pravdepodobne pôjde o hlavný, širokouhlý a teleobjektív. Podobne ako pri Galaxy S21 Ultra ponúkne skladací Fold podporu pre dotykové pero S Pen. Nebude integrované do tela telefónu. 

Skladacie véčko Samsung Galaxy Z Flip3 5G dostane väčší vonkajší displej než u predchodu, takže sa tam zmestí viac textu z notifikácií a lepšie poslúži aj pri snímaní selfie. Tesne vedľa neho je umiestnená dvojica fotoaparátov a LED dióda.

Oficiálne uvedenie sa očakáva počas letných mesiacov, výrobca zatiaľ nič konkrétne neprezradil.

Zdroj: twitter.com/@evleaks
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu