Takto má vyzerať Samsung Galaxy Z Fold 3 a Galaxy Z Flip 3

Vďaka uniknutým informáciám sme sa dozvedeli o očakávaných novinkách so skladacím displejom viac detailov, najmä o dizajne.

Na internete sa objavili materiály označené ako dôverné, ktoré majú zobrazovať detaily o pripravovanom Samsungu Galaxy Z Fold 3 a Galaxy Z Flip 3. Vyzerá to, že nový Fold naozaj dostane podporu pre dotykové pero S Pen, no podobne ako pri Galaxy S21 Ultra, ani tu nebude stylus integrovaný do tela, ale iba ako voliteľné príslušenstvo. 

Galaxy Fold 3 bude zároveň zrejme prvým skladacím smartfónom s fotoaparátom umiestneným pod displejom. Na zadnej strane vidno trojicu fotoaparátov zarovnaných pod seba. 

Skladacie véčko Galaxy Z Flip 3 (dvojku v označení zrejme výrobca preskočí) dostane konštrukciu a displej s ochranným sklom Gorilla Glass Victus. Vonkajší displej je väčší než u aktuálneho modelu, takže sa tam zmestí viac textu z notifikácií a lepšie poslúži pri snímaní selfie. Tesne vedľa neho je umiestnená dvojica fotoaparátov.

Špecifikácie pripravovaných noviniek nepoznáme, zatiaľ sa hovorí len o možných farebných variantoch.  Fold 3 má prísť v čiernom, striebornom a zelenom odtieni, Flip 3 ako štýlový model vraj bude dostupný v sivej, bielej, modrej a zelenej farbe.

Po kliknutí na obrázok sa spustí animácia. 

Zdroj: sparrowsnews.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu