Takto má vyzerať Samsung Galaxy Z Flip

Smartfón v čiernej a fialovej má ponúknuť dizajn v štýle véčka, výkonný čipset od Qualcommu a duálny 12 Mpix fotoaparát.

Skladacie smartfóny má vo svojej ponuke viacero výrobcov. Patrí medzi nich aj Samsung s modelom Galaxy Fold (základné info). 

Práve naň má nadviazať novinka Samsung Galaxy Z Flip, o ktorej sa hovorí už dlhší čas. Najnovší únik vraj prináša oficiálne rendery, na ktorých má byť celá podoba zariadenia v čiernej a fialovej farbe. 

Fotky pochádzajú z webu WinFuture, ktorý už viackrát v minulosti priniesol neskôr potvrdené vizuály nových smartfónov ešte pred oficiálnym predstavením. 

Novinka pôsobí ako klasické véčko so skladacím displejom a prináša podobný ohybný rám ako Galaxy Fold. Samsung jeho konštrukciu vylepšoval dodatočne po tom, čo sa recenzenti začali sťažovať na rôzne problémy spôsobujúce úplné znefunkčnenie displeja. 

Očakáva sa 6,7-palcový displej s pomerom strán 22:9. Samsung ho vraj nazýva Infinity Flex a má ponúknuť FHD+ rozlíšenie s podporou HDR+. Na displeji je malá dierka pre selfie kameru, po vzore Galaxy Note 10. 

Z ďalšej výbavy sa spomína Snapdragon 855, 8 GB RAM, batéria s kapacitou 3300 mAh a duálny 12 Mpix fotoaparát s rovnakým rozlíšením pre hlavný aj ultraširokouhlý objektív. Či sa úniky napokon potvrdia sa dozvieme už 12. februára na udalosti Galaxy Unpacked


Zdroj: WinFuture

Diskusia k článku:

Začať diskusiu