Takto má vyzerať Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Prémiový rad tabletov od Samsungu zrejme dostane ďalší prírastok. Slovíčko Lite v názve napovedá, že pôjde o lacnejší variant s kompromisnou výbavou.

Nedávno sme vám priniesli recenziou toho najlepšieho, čo si v segmente tabletov s Androidom môžete dnes na Slovensku kúpiť. Názov článku Samsung Galaxy Tab S7+ - špičkový tablet pre náročných hovorí za všetko. 

Pripravovanú novinku Samsung Galaxy Tab S7 Lite ukázal na svojom účte Voice.com známy leaker Evan Blass. Oficiálnu premiéru by mohol mať v júni, no už dnes vieme, ako bude zrejme vyzerať. Malo by ísť o 12,4-palcové zariadenie s 5G konektivitou a, samozrejme, podporou pre dotykové pero S Pen. 

Očakáva sa, že výrobca použije LTPS LCD displej, čipset Snapdragon 750G a 4 GB operačnú pamäť RAM. Dizajn by mal vychádzať zo starších a lepšie vybavených súrodencov série Galaxy Tab S7. Namiesto štyroch reproduktorov vidno na zverejnených renderoch len dva, nechýba duálny zadný fotoaparát, USB-C konektor ani potvrdenie, že zvuk bude vyladený firmou AKG. 

Viac podrobností o výbave alebo očakávanej cene nemáme. Kým príde k oficiálnemu uvedeniu, je možné, že sa objavia ďalšie informácie. 

Zdroj: voice.com/@evan

Diskusia k článku:

Začať diskusiu