Takto má vyzerať Samsung Galaxy S22 Ultra

Nové rendery pripravovaného top modelu série S22 ponúkajú nový pohľad na usporiadanie zadných fotoaparátov. Chýba ohraničená vystupujúca časť s fotoaparátmi a namiesto nej vraj novinka príde s objektívmi takmer zarovnananými so zadnou stenou.

Pripravovaná séria Galaxy S22 zrejme opäť príde s trojicou modelov, pričom najvybavenejší z nich poteší fanúšikov radu Galaxy Note. Prvé rendery Samsungu Galaxy S22 Ultra naznačovali integrovaný S Pen

Najnovšie informácie o dizajne prichádzajú od bývalého zamestnanca Samsungu, ktorý vystupuje pod pseudonymom Super Roader. Tvrdí, že kamerový systém bude vyzerať inak než, sa doteraz očakávalo. Na základe jeho tvrdení boli grafickým dizajnérom vypracované nové rendery, vrátane videa s prvým pohľadom na Galaxy S22 Ultra. 

Na renderoch je S22 Ultra zobrazený nielen v tradičnej čiernej a bielej farbe, ale aj v novej tmavočervenej. Podľa neoficiálnych informácií by medzi kľúčové špecifikácie mal patriť 6,8-palcový AMOLED displej, čipset Exynos 2200, 5000 mAh batéria so 45 W nabíjaním, 40 Mpix selfie kamera a štvorica zadných fotoaparátov. 

Hlavný dostane minimálne 108 Mpix snímač, no hovorilo sa aj o 200 Mpix senzore. Klasikou bude 12 Mpix širokouhlý fotoaparát a dva teleobjektívy s 3-násobným a 10-násobným optickým priblížením. Chýbať nebude OIS ani laserové zaostrovanie. 

Očakáva sa, že nová séria Galaxy S22 príde začiatkom budúceho roka. 

Zdroj: nl.letsgodigital.org

Diskusia k článku:

Petr Zatloukal20.10.2021 - 12:30 Trvalý odkaz

Tak takto kdyby vypadal S22 Ultra tak jsem spokojen. Ostré rohy jak na Samsung Note, to mám rád, to sr mi líbí, to by byla paráda

Celá diskusia 1 príspevok