Takto má vyzerať Motorola Moto G9 Plus a Moto E7 Plus

Evan Blass opäť predbehol výrobcu a pred oficiálnym uvedením zverejnil očakávanú podobu pripravovaných noviniek od Motoroly.

Zverejnené obrázky na webe Patreon.com prezrádzajú, že Motorola Moto G9 Plus prinesie natiahnutý displej s malým otvorom na prednú kameru, čítačku odtlačkov integrovanú do vypínača v bočnej stene a pri pohľade na ľavú stranu vidíme, že chýbať nebude ani tzv. Google tlačidlo.

Vzadu sa nachádza štvorica fotoaparátov, pričom hlavný by mal ponúknuť 64-megapixelový snímač s technológiou Quad Pixel, ktorá pre kvalitnejší výsledok spája štyri pixely do jedného. Na fotografiách, ktoré vyzerajú ako produktové, je pripravovaná novinka zobrazená v modrej a bronzovej farbe. 

Motorola Moto E7 Plus už tradične bude určená nenáročným zákazníkom, čomu zodpovedá "plastový vzhľad" a dvojica fotoaparátov, ktoré vidno na zadnej strane. V logu výrobcu pod objektívmi bude zrejme integrovaný snímač odtlačkov. V bočnej strane sa nenachádza.

V hornej stene nechýba 3,5 mm jack, displej dostane malý výrez na prednú kameru. Pravá bočná stena odhaľuje tri tlačidlá. Okrem tradičného vypínača a kláves ovládania hlasitosti, je tretie tlačidlo umiestnené vysoko v hornej časti pravdepodobne určené na aktiváciu Google asistenta.  

Bližšie informácie o očakávanej hardvérovej výbave zatiaľ nemáme.  

Zdroj: patreon.com/evleaks
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu