Takto má vyzerať Huawei Mate 40 Pro

O pripravovanom smartfóne série Mate 40 od Huawei prenikli na internet ďalšie informácie, vrátane dizajnu a základnej výbavy.

Web winfuture.de je známy odhaľovaním detailov o zatiaľ nepredstavených novinkách, pričom sa ich informácie neskôr zvyčajne potvrdili ako správne. 

Huawei Mate 40 Pro by mal dostať 6,76'' displej s rozlíšením 1344 x 2772 pixelov a nový 5 nm čipset Kirin 9000 s podporou 5G sietí. V Európe sa má predávať verzia v kombinácii s 8 GB operačnou pamäťou RAM a 256 GB úložiskom, na čínskom trhu bude vraj dostupná aj verzia s 12 GB RAM.

Fotovýbava vždy patrí v rade Mate k špičke a inak tomu nebude ani pri Mate 40. Tešiť sa vraj máme na 50 Mpix hlavný a 20 Mpix širokouhlý fotoaparát. Teleobjektív s 12 Mpix rozlíšením má priniesť 5-násobný optický zoom, predná 13 Mpix kamera má byť doplnená o 3D senzor pre ovládanie telefónu gestami. 

Batéria so 4400 mAh kapacitou bude podporovať 65 W rýchle nabíjanie, chýbať by nemalo bezdrôtové ani reverzné nabíjanie. Priložením zariadenia na zadnú stenu by ste tak mohli dobiť napríklad smart hodinky alebo slúchadlá. 

Oficálne uvedenie série Huawei Mate 40 je naplánované na 22. októbra. Kompletné podrobnosti o novinkách vám prinesieme v samostatných článkoch. 

Zdroj: winfuture.de

Diskusia k článku:

Začať diskusiu