Takto má vyzerať Google Pixel 5a

Známy leaker zverejil informácie o pripravovanom novom Google smartfóne. Dizajn si požičal od svojho súrodenca Pixel 4a. Nič prelomové nečakajte.

Steve Hemmerstoffer známy aj pod prezývkou OnLeaks na svojom účte voice.com prezradil, ako bude vyzerať Pixel 5a a aké môžeme očakávať niektoré špecifikácie. Na prvý pohľad bude na nerozoznanie od svojich starších bračekov Pixel 4a 5G (základné info) a Pixel 5 (základné info), ktoré boli uvedené na jeseň minulého roka. 

Pravdepodobne plastové telo by malo mať rozmery 156 x 73 x 8,8 mm, pričom v mieste zadného fotoaparátu sa hrúbka konštrukcie zvýši na 9,4 mm. Plochý 6,2-palcový OLED displej dostane Full HD+ rozlíšenie a malý otvor na prednú kameru. 

Čítačka odtlačkov bude opäť umiestnená na zadnej strane spolu s dvojicou fotoparátov. Chýbať nemá 3,5 mm jack ani stereo reproduktory. Ťažko teraz odhadnúť, či pripravovaný Pixel 5a prinesie niečo viac, než nájdeme už dnes u starších modelov Pixel 4a 5G a Pixel 5. 

Zatiaľ nepoznáme čipset ani kapacitu batérie, ani či prinesie lepší fotoaparát. Možno sa výraznejšieho upgradu dočkáme až s príchodom série Pixel 6 na jeseň tohto roka. 

Zdroj: voice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu