Takto by mal vyzerať Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Vidno displej s výrazným zárezom

Trojica tabletov série Galaxy Tab S8 by mohla byť uvedená začiatkom budúceho roka spolu s novým radom top modelov Galaxy S22.

Minulý rok prišli na trh tablety Samsung Galaxy Tab S7 a Tab S7+ (recenzia), tento rok by sme mohli spoznať až trojicu modelov, vrátane verzie s prívlastkom Ultra. Práve najvybavenejší tablet možno dostane veľký 14,6-palcový displej so širokým výrezom.

Naznačujú to rendery zverejnené známym leakerom @OnLeaks. V záreze, ktorý sa podobá na notch iPhonu, vraj nebudú žiadne senzory pre 3D skenovanie tváre, ale má to byť miesto iba pre foto zostavu prednej kamery. 

Na zadnej strane Samsungu Galaxy Tab S8 Ultra vidno dvojicu fotoaparátov (13 + 5 Mpix), LED diódu a magnetický prúžok na pripevnenie dotykového pera S Pen. Hrúbka konštrukcie vraj bude oba 5,4 mm, teda ešte tenšia než pri predchodcovi. Batéria s 12 000 mAh kapacitou vraj bude podporovať 45 W nabíjanie.

Dvojica menších súrodencov by mohla prísť s 11'' (Tab S8) a 12,4'' (Tab S8+) uhlopriečkou. 

Zverejnené rendery nie sú stopercentné, takže kým príde k oficiálnemu odhaleniu, môže sa na internete objaviť tablet s iným dizajnom. 

Zdroj: 91mobiles.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu