Takto bude vyzerať Nothing Phone (2)

Dizajn pripravovanej novinky, ktorá príde v lete, bude veľmi podobný prvej generácii smartfónu, no bočné steny budú oblejšie a zmeny nájdeme aj na zadnej strane.

Známy lekaer Steve H.McFly (@OnLeaks) môžeme považovať za dôveryhodný zdroj. Jeho zverejnené rendery zatiaľ nepredstavených modeloch sa vo väčšine prípadov ukázali ako správne. Nedávno pridal na svoj Twitter účet rendery Nothing Phone (2).

Hlavná dizajnová línia ostala zachovaná a je veľmi podobná Nothing Phone (1), ktorý prišiel na trh minulý rok v júli. Rendery však naznačujú, že bočné steny budú oblejšie než pri predchodcovi a zmien sa dočkali aj svetelné prvky na zadnej strane telefónu. 

Očakáva sa, že v novinke pobeží výkonný Snapdragon 8+ Gen 1 spolu s 8 GB RAM a 256 GB úložiskom. Hlavnému fotoaparátu by nemala chýbať optická stabilizácia obrazu a 4700 mAh batérii rýchle ani bezdrôtové nabíjanie.

Stále treba pamätať na to, že rendery vnikajú na základe reálne testovaných konceptov, takže je možné, že finálny produkt môže mať v dôsledku zmien na poslednú chvíľu niektoré detaily iné. 

Zdroj: twitter.com/@OnLeaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu