Tablety Samsung Galaxy S7 a S7+ kúpite v novej farbe Mystic Navy aj s darčekom

Samsung uviedol na slovenský trh novú farebnú verziu špičkových tabletov série Galaxy S7. Na nových majiteľov čaká ochranné puzdro ako bonus a zároveň si môžu zakúpiť slúchadlá Galaxy Buds+ s 50 % zľavou.

Minulý rok v lete prišli na náš trh dva modely prémiových tabletov s tenkým telom, výbornou hardvérovou výbavou a dotykovým perom S Pen v dvoch farbách: bronzovej a čiernej. Teraz pribudol tretí farebný variant v tmavomodrom odtieni Mystic Navy.

Tablety poslúžia nielen na zábavu, ale aj na prácu. Ponúkajú výkonný čipset Snapdragon 865+, špičkvý displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, až 8 GB RAM a štvoricu reproduktorov vyladených firmou AKG, ktoré oceníte pri počúvaní hudby a pozeraní videí. 

Tablety Galaxy Tab S7 (základné info) a Galaxy Tab S7+ (základné info) v tmavomodrom prevedení budú na Slovensku dostupné od 19. februára.

Ceny sú nasledovné:
Galaxy Tab S7 Wi-Fi: 699 €
Galaxy Tab S7 LTE: 799 €
Galaxy Tab S7+ Wi-Fi: 899 €
Galaxy Tab S7+ 5G: 1 099 €

Spustenie predaja sprevádza promo akcia, v rámci ktorej je možné získať zaujímavé bonusy, ktorá sa vzťahuje na všetky tablety Tab S7 alebo Tab S7+ bez ohľadu na farebný variant. Teda využiť ju môžete aj pri kúpe bronzovej alebo čiernej farby tabletu. 

Pokiaľ si na e-shope www.samsung.sk v období 19. 2. až 5. 3. zakúpite Tab S7 alebo Tab S7+, automaticky dostanete ako bonus ochranné puzdro v ľubovoľnej farbe. 

Zároveň, ako druhý bonus, dostanete možnosť zakúpiť si Galaxy Buds+ v čiernej farbe so zľavou 50 %. Aktuálne sa True wireless slúchadlá predávajú v internetovom obchode Samsungu za 129 eur. Ich recenziu sa dočítate v článku Samsung Galaxy Buds+ - zopár cenných vylepšení.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

viperman17.02.2021 - 09:42 Trvalý odkaz

takze sa zacne predavat S7+ 5G? lebo tu verziu som nenašiel v ziadnom obchode zatial :)

Celá diskusia 2 príspevky