Sygic vydal na platformu Android Automotive SPARQ prvú navigáciu pre kamióny

Navigačný systém pre nákladné vozidlá je súčasťou informačno-zábavného systému vo vozidle SPARQ od spoločnosti P3.

Sygic a poskytovateľ informačno-zábavných systémov vo vozidle pre operačný systém Android Automotive P3 oznámili partnerstvo, ktorého výsledkom je GPS navigácia s jedinečnou ponukou funkcií. 

Výrobcovia originálneho vybavenia do vozidiel (OEM - Original Equipment Manufacturers), automobilky, majitelia kamiónu či prevádzkovatelia vozových parkov pre nákladnú dopravu môžu teraz získať navigáciu Sygic priamo z obchodu s aplikáciami SPARQ, ktorý je dostupný v akomkoľvek vozidle so systémom SPARQ

Operačný systém SPARQ je riešenie informačno-zábavného systému vo vozidle od spoločnosti P3 založený na operačnom systéme Android Automotive. Platforma v cockpite vozidla SPARQ obsahuje obchod s aplikáciami, navigáciu, digitálneho a hlasového osobného asistenta, nabíjanie, médiá a zábavu. K dispozícii sú úplne automatické online aktualizácie softvéru a firmvéru. 

Navigácia Sygic, ktorá je teraz súčasťou platformy SPARQ, ponúka kombináciu offline máp a online služieb s ďalšími užitočnými informáciami pre šoférov. Patria medzi ne upozornenia na obmedzenie rýchlosti, aktuálne dopravné informácie, hlasové pokyny a oznámenia. Systém zahŕňa i nastavenia pre veľkorozmerné vozidlá a špeciálne funkcie pre nákladiaky, routing pre elektrické vozidlá, a iné.  

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu