Sygic v prvom polroku prinesie nové funkcie. Vylepší prostredie a pribudne Záchranárska ulička

Vďaka Innovation Day, ktorý dáva priestor nápadom zamestnancov na vylepšenie navigácie, sa čoskoro používatelia dočkajú nových funkcií.

Dvakrát ročne cez Innovation Day poskytuje Sygic zamestnancom z rôznych oblastí dvojdňový priestor, v ktorom môžu predložiť svoje nápady na vylepšenie. Či už softvéru alebo života vo firme. O víťazoch rozhoduje hlasovanie. Spomedzi 16-tich nápadov tento rok stavil na tri, ktoré sa objavia v aplikácii.

Pôjde o vylepšenie používateľskej skúsenosti so Sygic GPS Navigáciou a upraviteľnosť používateľského rozhrania podľa osobných preferencií, pribudne bezpečnostná funkcia Záchranárska ulička, ktorá pri spomalení premávky vyzve šoférov vytvoriť priestor pre záchranárske vozidlo, a vylepšenia nastanú aj vo vývoji navigácie pre kamióny

Uvedenie všetkých noviniek je v pláne ešte v prvom polroku tohto roka. Vďaka Innovation Day aj v minulosti vznikli nápady, ktoré možno používate v apke Sygic aj vy. Sú to Head-Up Display, Dashcam či Real-View navigácia v rozšírenej realite. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu