Sygic prináša EV Mode s integrovanou platbou za nabíjanie

Slovenská navigácia sa prispôsobila elektormobilite. EV režim so zoznamom nabíjacích staníc a integrovanou platbou za nabíjanie vozidla je bezplatne dostupný pre všetkých používateľov.

Vďaka EV módu získate prehľad o nabíjacích staniciach v okolí, ich výkone, cene za minútu nabíjania a aké typy konektorov podporujú. 

Výborná funkcia je určená majiteľom elektrických a plug-in hybridných automobilov. V databáte vozidiel si stačí vybrať model auta s vopred definovanými špecifikáciami, ako sú ako sú batéria, kapacita nabíjania, spotreba alebo typ konektora.

Plánovanie trasy môžete prispôsobiť dostupnosti nabíjacích staníc po ceste. Vyhnete sa tak stresu z možného nedostatku energie. Cez aplikáciu si viete skontrolovať, či je na nabíjacej stanici voľné miesto a nastavíte si aj spôsob platby. Nepotrebujete inštalovať žiadnu ďalšiu aplikáciu, všetko máte na jednom mieste. 

V budúcnosti plánuje Sygic pridať do svojej navigácie ešte viac funkcií určených špeciálne pre elektrické autá. Chce vytvoriť univerzálneho asistenta, ktorý vďaka analýze jazdného štýlu vodiča, vyhodnoteniu poveternostných podmienok, dopravy a iných dôležitých faktorov umožní poznať presný dojazd pri plánovaní dlhších trás. 

Nový EV Mode je zatiaľ dostupný pre zariadenia s operačným systémom Android, pre iOS sa čaká na schválenie Applom.

Zdrij: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu