Sygic pridáva do navigácie mobilné rýchlostné radary

Informácie do databázy o umiestnení mobilných radarov sa získavajú nielen od používateľov, ale aj rôznych spravodajských kanálov a terénnych prieskumov.

V navigácii slovenskej firmy Sygic pribudla nová prémiová funkcia, ktorá poteší všetkých šoférov, ktorí si občas neustrážia rýchlosť.

Na statické radary aplikácia upozorňuje v základnej licencii už dávno, teraz v obchode Sygic nájdete doplnkovú funkciu Speed Cam (Mobilné radary).

Narozdiel od konkurečného Waze sa Sygic nespolieha iba na nahlásené radary od vodičov, ale  využíva informácie zo spravodajských kanálov priamo od konkrétneho štátu, a dáta získava aj z terénnych prieskumov. Preto ide o platenú službu. 

Varovanie pred mobilným rýchlostným radarom dostanete v časovom predstihu, aby ste včas stihli ubrať plyn. Databáza je aktualizovaná v reálnom čase, preto na využívanie funkcie potrebujete internetové pripojenie. 

Ročná licencia je v Sygic Store pre OS Android a iOS dostupná za 14,99 eur. Stacionárne radary sú aj naďalej zadarmo a nevyžadujú aktívne mobilné pripojenie. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu