Sygic pre kamionistov a karavanistov dostupný už aj cez Android Auto

Výborná správa pre vodičov nadrozmerných áut. Navigačná aplikácia Sygic sa dá zrkadliť na displeji auta cez funkciu Android Auto.

Pred dvomi mesiacmi sprístupnil Sygic svoju navigáciu šoférom kamiónov a karavanov pre Apple CarPlay, teraz je dostupná už aj pre majiteľov androidov, ktorí vo svojom aute využívajú pripojenie smartfónu cez Android Auto

Navigácia určená pre kamióny a iné veľké vozidlá, ako sú karavany, nákladné vany, či autobusy, zohľadňuje pri výpočte trasy rozmery vozidla, maximálnu rýchlosť, emisie, ale aj špecifiká nebezpečného nákladu.

Sygic je offline navigácia, preto ju môžu šoféri využívať bez pripojenia na internet a šetria si tak svoje mobilné dáta a nehrozí ani strata spojenia v dôsledku slabého signálu v odľahlých oblastiach. Výhodou je to aj v roamingu, kde sú niekedy dáta veľmi drahé. Stačí si stiahnuť mapu vybranej krajiny do interného úložiska zariadenia.

V jednom balíku Premium s upozorneniami o maximálnej povolenej rýchlosti, aktuálnymi cenami palív, dynamickým asistentom pre jazdné pruhy a so špecifickými bodmi záujmu, ako sú parkovacie miesta alebo kempingy, ponúka Sygic doživotnú licenciu Premium Truck a doživotnú licenciu Premium Caravan. Obe so zrkadlením navigácie cez CarPlay alebo Android Auto.            

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu