Sygic pre Android prešiel veľkou aktualizáciou

Sygic kompletne prerobil svoju navigačnú aplikáciu pre operačný systém Android. Okrem zmeny dizajnu prišlo aj k niekoľkým technickým vylepšeniam.

Aktualizácia prebehla nedávno spolu s uvedením konektivity Android Auto a prináša viacero vylepšení. Po otvorení si všimnete prepracované menu a nastavenia. Vyhľadávanie adresy funguje lepšie a svižnejšie, navigácia a predpokladaný čas príjazdu sa vypočítavajú presnejšie. 

Celá aplikácia sa dá nastaviť do svetlého alebo tmavého režimu (tzv. Dark mode). V hlavnom menu pribudla nová ikona konektivity Android Auto. 

Aplikácia je rýchlejšia, stabilnejšia a určite poteší, že jej prevádzka je optimalizovaná tak, aby batéria mobilu vydržala čo najdlhšie. Čo oceníte najmä pri dlhých trasách. 

Mestské mapy majú nový a podrobnejší dizajn už pri nižšej úrovni priblíženia, zatiaľ čo dátová veľkosť mapy ostáva porovnateľná so starou verziou. Vedľajšie cesty a zelené plochy odteraz uvidíte aj bez priblíženia danej oblasti. Špecifické informácie o premávke a údržbe ciest sú na mape teraz ešte čitateľnejšie vďaka pridaným ikonám. 

Keď si stiahnete mapu mesta, máte k dispozícii aj celkovú mapu danej krajiny a okolitého regiónu vrátane názvov krajín, diaľničnej siete a zelených lesných oblastí.

Podrobnosti o trase získali nové usporiadanie, ktoré obsahuje viac informácií v prehľadnom rozložení. Nájdete tu ešte viac podrobností o vzdialenosti a trvaní jazdy pre každé miesto prejazdu a na sekundárnej úrovni sú špecifikácie aj ku každej položke na trase.

Odteraz vidíte mapu v navigácii z vtáčej perspektívy, vďaka čomu získate lepší prehľad o trase, vrátane preferovaných bodov záujmu, ktoré sa na trase nachádzajú. Pre lepšiu čitateľnosť je zmenené aj usporiadanie značiek a textov. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu