Sygic Fuelio: plánovanie tankovania na trase podľa ceny palív

Aplikácia na tankovanie a zaznamenávanie ciest od Sygicu predstavila balík prémiových funkcií dostupných v platenej verzii. Ak si cestu naplánujete podľa zadaných kritérií, dokážete ušetriť peniaze.

Bezplatná aplikácia Fuelio dostala prvýkrát v desaťročnej histórii platené funkcie. Nový plánovač trasy využíva algoritmus od Sygicu a zobrazuje čerpacie stanice na trase s možnosťou pokročilejšieho filtrovania. 

Vidíte tak detaily o cenách palív na každej stanici na trase vrátane priemernej ceny v danej krajine a nechýbajú ani informácie o značke čerpacej stanice. Plánovač vám dokáže odporučiť podľa predpokladaného dojazdu vozidla aj vhodné zastávky. 

Môžete si nechať vygenerovať podrobný plán trasy, ktorý zahŕňa vzdialenosť, odhadovaný čas príjazdu, prehľad výdavkov, celkové požiadavky na tankovanie, a personalizované odporúčania zastávok.

Aplikáciu Fuelio si stiahnete z obchodu Google Play. Ročné predplatné Premium je dostupné (v závislosti od krajiny) za približne 9 eur, s trojdňovou skúšobnou verziou.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu