Swan upravil FUP pre LTE internet TO.doma

Operátor ponúka rýchlejší internet v nových lokalitách a vyššiu prenosovú rýchlosť po vyčerpaní dát.

Čím viac času trávime doma, tým viac rastie spotreba dát, uznali vo Swane a pristúpili k dvom krokom: najvyšší LTE internet na doma sprístupnili v ďalších lokalitách a dočasne upravili FUP pravidlá pri prečerpaní dát. 

Najrýchlejší LTE internet TO.doma XL je preto dostupný už aj pre zákazníkov v obciach Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Bardejov, Brehy, Brezno, Hronsek, Kolárovo, Kremnica, Kynceľová, Miloslavov časť Alžbetin Dvor, Nemce, Nová Baňa, Poltár, Selce, Šahy, Šoporňa, Štúrovo, Zlaté Moravce a Zohor

Domácnosti tak môžu využívať rýchlosti až 150/10 Mbps, za nezmenenú cenu od 24,99 eur mesačne. 

Štandardne sa po prenesení obrovského množstva dát v krátkom čase plnou rýchlosťou (FUP 150 GB / týždeň), rýchlosť dočasne znížila, aby operátor chránil ostatných zákazníkov a mohol im zabezpečiť dostatočnú kapacitu svojej siete. 

Dnes je však situácia iná, ľudia sú viac doma a spotreba dát výrazne rastie. Preto po prečerpaní dát v danom týždni nebude Swan znižovať prenosovú rýchlosť na 1/1 Mbps, ale na 5/1 Mbps. Aj tieto nízke rýchlosti zvyčajne postačia na bežné surfovianie a streamovanie obsahu z internetu. 

Toto opatrenie platí pre všetky programy LTE internetu TO.doma do konca apríla 2020.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu