Suicide Squad: Kill the Justice League ukazuje svoj príbeh

Na akcii DC Fandome nechýbala ani novinka od Rocksteady, ktorá ukázala viac zo svojho príbehu. Suicide Squad: Kill the Justice League vyjde budúci rok na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Štúdio Rocksteady je známe predovšetkým trilógiou Batman Arkham. Ich najnovší počin síce zostáva verný komiksovej predlohe, ale namiesto netopierieho muža prinesú kooperačnú tímovku Suicide Squad: Kill the Justice League.

Je vo vývoji už niekoľko rokov s tým, že vydanie je naplánované na rok 2022. Novinka nechýbala ani na aktuálnej udalosti DC Fandome, kde predviedla svoj nový príbehový trailer.

 

Vidíme v ňom pôvod jednotky Task Force X (alias Suicide Squad) pod ostrým vedením Amandy Waller. V nej sa nám predstaví Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang a King Shark. Titul chce priniesť originálny príbeh, v ktorom sa táto štvorica postaví proti najmocnejším superhrdinom z Justice League. 

Tí kedysi sľúbili, že budú chrániť našu Zem, no niečo sa pokazilo a stáva sa z nich hrozba. Po hernej stránke by sme sa mali dočkať otvoreného sveta a možnosti kooperácie. Viac detailov sa zrejme dozvieme až budúci rok. Suicide Squad: Kill the Justice League príde na PC, PS5 a Xbox Series X/S. 

Zdroj: YouTube

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu