Štýlové véčko Nokia 2660 Flip prichádza na Slovensko v nových, atraktívnych farbách

Ak si chcete oddýchnuť od mobilných technológií, alebo hľadáte lacný telefón, ktorý môžete vziať bez obáv na víkendové večierky namiesto svojho drahého smartfónu, možno vás zaujme štýlové véčko.

Pôvodná Nokia 2660 Flip prišla na trh v roku 2007 a úplne prvý véčkový telefón značky Nokia bol uvedený už v roku 1998. Po 25 rokoch si tak môžete zaspomínať s retro kúskom z roku 2023.

Nokia 2660 Flip (základné info) ponúka vyklápaciu konštrukciu, takže hovor môžete prijať alebo ukončiť elegantným zaklapnutím. Hardvérová klávesnica s veľkými tlačidlami a 2,8-palcový QVGA displej nás vráti o viac bež desaťročie späť. Len 128 MB internú pamäť si viete rozšíriť microSD kartami. Dlhé chvíle si spríjemníte počúvaním hudby uloženej na pamäťovej karte alebo môžete využiť vstavané FM rádio. Samozrejmosťou je legendárna hra Had.

Na prípadné momentky poslúži VGA fotoaparát. Na večernom posedení s kolegami či priateľmi vám ale veľmi neposlúži. V prípade potreby sa viete pripojiť na internet aj pomocou 4G technológie. Nechýba núdzové tlačidlo pre rýchle kontaktovanie blízkych, ktoré môže byť užitočné pri neočakávaných udalostiach. 

Výhodou retro Nokie 2660 Flip je niekoľkodňová výdrž batérie na jedno nabitie. Nabijete ju cez starý microUSB konektor. Po čiernej farbe je telefón dostupný už aj v zelenej a ružovej. Odporúčaná cena je 69,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu