Stará boxerská hra ukrývala pred hráčmi tajný režim neuveriteľných 28 rokov

Aj hry z 90. rokov občas vedia prekvapiť. Dôkazom je Super Punch-out, ktorý pred hráčmi ukrýval tajný režim takmer 30 rokov až doteraz.

Väčšina starších hier už dnes hráčov veľmi nezaujíma. Najčastejším dôvodom je, že ich skrátka veľakrát hrali a poznajú každé zákutie virtuálneho sveta. Aj staršie tituly však občas vedia prekvapiť, čo aktuálne dokázal Super Punch-out z roku 1994. Išlo o arkádový box, v ktorom ste mohli bojovať proti rôznym súperom. 

Hráči v ňom dnes po neuveriteľných 28 rokoch našli úplne nový, dobre ukrytý tajný režim. Ide o multiplayer, v ktorom ste sa v ringu mohli stretnúť so svojim kamarátom. Pre jeho vyvolanie stačí držať kombináciu kláves Y+R a pripojeným ovládačom pomocou štartu vstúpiť do hry. 

Doteraz nie je jasné, prečo vývojári režim pre viacerých hráčov ukrývali. Mnohí sa domnievajú, že slúžil iba na testovanie, prípadne nebol dokončený podľa predstáv autorov. Super Punch-out s tajným multiplayerovým režimom si môžete dnes vyskúšať napríklad na Nintendo Switch, kde je hra dostupná vďaka emulácii. 

Zdroj: twitter.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu