Staňte sa spánkovým expertom a vyhrajte Samsung Galaxy Watch5

Samsung s expertmi spúšťa nový spánkový kurz, ktorý má zlepšiť kvalitu spánku aj zdravia. Ak sa zapojíte, môžete vyhrať najnovší model smart hodiniek, ktorý dokáže monitorovať váš spánok a na základe nameraných údajov navrhnúť tipy na zlepšenie.

Nedostatok spánku nie je ojedinelý jav, ale trpia ním až štyri pätiny populácie. Málo spánku mali aj predchádzajúce generácie, no spánková deprivácia, keď spánok trvá šesť hodín a menej, sa za posledných 50 rokov zdvojnásobil. 

Samsung sa rozhodol prispieť k zlepšeniu a spolu s expertmi navrhol spánkový kurz s názvom Vyspi sa na to. Ten má účastníkom pomôcť zvýšiť kvalitu svojho spánku a tým aj zdravia. Účasťou v kurze sa zároveň zapojíte do súťaže o smart hodinky Galaxy Watch5 (základné info).

Nedostatok spánku sprevádza nielen únava v priebehu dňa, ale dlhodobý deficit môže viesť až k poruchám zdravia. 

"Ak trpíme spánkovou depriváciou, tak máme oslabený imunitný systém, výrazne vyššie riziko vzniku rakoviny, Alzheimerovej choroby, kardiovaskulárnych ochorení, obezity i depresií," upozorňuje na možné dôsledky zlých spánkových návykov analytik a obsahový garant kurzu Petr Ludwig.

Registrácia na stránke vyspisanato.sk prebieha od 12. decembra a na účastníkov čaká osem profesionálnych lekcií, v ktorých získajú rady a tipy, ako správne fungovať cez deň aj v noci pre optimálnu regeneráciu tela. Každý kurz má vlastnú tému.

Na zaradenie do žrebovania o hodinky Samsungu musíte zodpovedať kontrolnú otázku. Čím viac výziev splníte, tým máte vyššiu šancu na výhru. Nie je dôležité poradie absolvovaných lekcií, len ich musíte absolvovať do 23. decembra 2022. 

Okrem možnosti vyhrať Galaxy Watch5 získa každý absolvent kurzu diplom Spánkového experta s malou pozornosťou - zľavový kód práve na tieto hodinky.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu