S.T.A.L.K.E.R. 2 ukázal hrateľnosť, dostal požiadavky a dátum vydania

Očakávané pokračovanie legendárnej hry dorazí po vyše 14 rokoch. Nový S.T.A.L.K.E.R. 2 s podtitulom Heart of Chernobyl predviedol skvelo vyzerajúcu hrateľnosť, dostal systémové požiadavky a pridal aj dátum vydania.

Od vydania legendárnej hry S.T.A.L.K.E.R. uplynulo už viac ako 14 rokov. Všetci fanúšikovia černobyľskej akcie sa však môžu tešiť, pretože už čoskoro dostanú pokračovanie. S.T.A.L.K.E.R. 2 s podtitulom Heart of Chernobyl nám aktuálne prvýkrát predstavil svoju hrateľnosť a autori pridali aj dátum vydania. 

Očakávané pokračovanie príde 29. apríla budúceho roku. Vydanie je naplánované na PC a Xbox Series X/S. Podľa všetkého sa však jedná len o časovú exkluzivitu a pokračovanie známej hry si neskôr užijú aj hráči na PS5. 

Nová ukážka nám predviedla partiu preživších, ktorí sa rozprávali o svojich skúsenostiach s ohňom. Súčasťou toho bol aj nový hlavný hrdina menom Skif. Následne sme videli prestrihy na potyčky s nájazdníkmi, prieskum strašidelného laboratória, hľadanie anomálií či extrémne poveternostné podmienky. Je nutné dodať, že hra vyzerala naozaj výborne, čomu budú zodpovedať aj už oficiálne nároky na hardvér. 

Minimálne požiadavky:

Operačný systém: Windows 10, procesor: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K Pamäť: 8 GB, grafická karta: AMD Radeon RX 580 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, úložisko: 150 GB

Odporúčané požiadavky:

Operačný systém: Windows 10, procesor: AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K Pamäť: 16 GB, grafická karta: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB / NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB, úložisko: 150 GB

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl má momentálne spustené predobjednávky. K dispozícii sú tri verzie: štandardná (59,99 eur), deluxe (79,99 eur) a ultimate (109,99 eur). S prvou dostanete hru, zatiaľ nešpecifikovaný predobjednávkový bonus a digitálny obsah vo forme dynamickej témy či avatarov. 

Deluxe edícia ponúkne navyše špeciálny quest, digitálny artbook, oficiálny soundtrack a skiny. Najdrahšia ultimate edícia bude obohatená o dve príbehové expanzie a season pass.  

Zdroj: stalker2.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu