Stabilná verzia MIUI 12 dostupná na 13 modelov

Po beta testovaní sa najnovšia verzia používateľkej nadstavby MIUI dostáva na prvé zariadenia. Celkový zoznam smartfónov, ktoré dostanú update, je bohatý.

Xiaomi zverejnilo na sociálnej sieti Weibo aj webovom fóre pre komunitu zoznam prvých modelov, pre ktoré bola sprístupnená stabilná verzia MIUI 12.

Ide o trinásť zariadení: Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Youth Edition, Xiaomi Mi 9 Pro 5G, Xiaomi 9 Exclusive Transparent Edition, Xiaomi Mi 9, Redmi K30 Pro Zoom Edition, Redmi K30 Pro, Redmi K30 5G , Redmi K30, Redmi K20 Pro Exclusive Edition, Redmi K20 Pro (Mi 9T Pro), Redmi K20 (Mi 9T).

O novinkách v nadstavbe sme písali v aprílovom článku Xiaomi ukázalo novú nadstavbu MIUI 12. Medzi hlavné zmeny patria zaujímavé efekty s tapetami Marsu a Zeme pri odomykaní obrazovky, ovládacie gestá boli zjednotené s gestami z Androidu 10, nad oprávneniami aplikácií budete mať väčšiu kontrolu a novinkou sú plávajúce okná aplikácií.

Na globálnej stránke Xiaomi je zverejnený zoznam zariadení, pre ktoré je plánovaná aktualizácia. Môžete si tak overiť, sa aj vy dočkáte MIUI 12. Presný termín zatiaľ výrobca neoznámil. 

Update prichádza na jednotlivé zariadenia postupne. Ak na vaše zatiaľ aktualizácia neprišla, stačí iba počkať. 

Zdroj: weibo.com, mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu