Square Enix prekvapilo novou hrou Guardians of the Galaxy

Fanúšikovia superhrdinov od Marvelu si opäť prídu na svoje. Po hernom spracovaní Avengers si tentokrát Square Enix zobralo na mušku Strážcov Galaxie, ktorí rovno predviedli aj svoju hrateľnosť, zameranú na sólové hranie.

Herné spracovanie Marvel's Avengers neslávilo veľký úspech. Partnerstvo Square Enix a Marvelu to však napriek tomu prežilo a prináša ďalšiu novinku. Je ňou herné spracovanie Guardians of the Galaxy alebo u nás známych Strážcov Galaxie. Aj keď ide o tímovku, hra je paradoxne zameraná na sólové hranie. Stojí za ňou štúdio Eidos Montreal, teda autori známej série Deus Ex. 

Novinka bude príbehovo zameraná a ponúkne množstvo súbojov, typický humor, ale aj známe postavy. V prípade hlavných hrdinov sa však jedná o herné spracovanie. Preto podobne ako u Marvel's Avengers, ani tu nečakajte obsadenie hercov známych z filmovej série. Medzi postavami nebude možné prepínať a tvorcovia sa rozhodli, že vás nechajú hrať iba za Star-Lorda. Okrem súbojov vás čakajú aj rôzne rozhodnutia, ktoré budú mať následky a ovplyvnia hrateľnosť. 

Vývojári sľúbili tiež kvalitný soundtrack, ktorý bude tvoriť veľa licencovaných skladieb z 80. rokov, od kapiel ako Kiss, Iron Maiden či Wham!. Bonusom je, že nemáme čakať žiadne mikrotransakcie ani DLC. 

Hráči budú mať po kúpe hry k dispozícii kompletný obsah a všetko ostatné sa bude odomykať jedine hraním. Vydanie Guardians of the Galaxy je naplánované na 26. októbra, kedy titul dorazí na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. 

Zdroj: press.na.square-enix.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu