Spúšťame anketu Mobil roka 2022 powered by O2. Hlasujte a vyhrajte 9 cien!

A je to tu! Dnes štartuje anketa Mobil roka 2022 powered by O2, ktorá hodnotí najlepšie mobilné zariadenia na našom trhu.

V poradí už 16. ročník unikátnej ankety vám umožní opäť vybrať najlepších z najlepších a vyhrať jednu z 9 skvelých cien. Idete do toho?

Písal sa rok 2007, kedy vznikla myšlienka hodnotiť najlepšie mobilné telefóny na našom trhu. Áno, v tej dobe ste rozhodovali v 5. kategóriách ankety, ktorá doteraz spája odbornú verejnosť s čitateľmi. Nášmu trhu a ankete kraľovali značky ako Sony Ericsson, LG či Nokia. Pamätáte si? Doba sa zmenila, anketa je tu však stále.

Aj dnes, v už 16. ročníku unikátnej ankety Mobil roka 2022 powered by O2, nám môžete pomôcť vybrať najlepších. Nehľadáme však už len mobilné telefóny, alebo skôr smartfóny, ktoré sme rozdelili do troch kategórií Špičkový, Rozumný a Výhodný mobil roka 2022.

S vašou pomocou chceme nájsť aj najlepšie Inteligentné hodinky roka 2022, ale aj Bluetooth slúchadlá roka 2022, Gadgety roka 2022 či Aplikácie roka 2022, ktoré sa stali neodmysliteľnou súčasťou mobilného sveta súčasnosti. Aj v tomto roku spojili svoje sily tri významné slovenské médiá Fony.skTECHBOX a TouchIT, venujúce sa celému spektru zariadení. Zástupcovia redakcií spoločne vybrali pre každú kategóriu 8 nominácií, no víťazi sú už len na vás.

V roku 2021 o víťazoch ankety rozhodovalo takmer 10 000 z vás. Budeme radi, ak sa do ankety zapojíte aj tento rok. Hlasovať v ankete Mobil roka 2022 powered by O2 sa rozhodne oplatí. Máme pre vás pripravených až 9 hodnotných cien, ktoré do ankety venovali partneri ankety.

Vďaka generálnemu partnerovi ankety Mobil roka 2022 powered by O2 možno budete mať o mesiac vynikajúci smartfón so špičkovými fotoaparátmi Samsung Galaxy A53 5G. Veríme, že už viete, že ak si akékoľvek zariadenie vyberáte práve u operátora O2, jeho cenu si môžete výrazne znížiť nielen vďaka Bonusu na zariadenia pri kúpe O2 SMART Paušálu. Ak navyše k operátorovi prejdete od iného operátora, získate vyšší paušál, za cenu nižšieho.

V ankete Mobil roka 2022 powered by O2 však môžete vyhrať aj ďalší skvelý smartfón, Motorola edge 30 ultra vďaka ČSOB Banke a aplikácii ČSOB SmartBanking. Vašu domácnosť môžete rožšíriť aj o inteligentné zariadenia, akými sú moderný inteligentný zvlhčovač vzduchu Stadler Form KARL či najnovší a v súčasnosti najinteligentnejší robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo j7+.

Vďaka Xiaomi si užijete skvelý zvuk v slúchadlách Xiaomi Buds 3 a nielen vaše mobilné zariadenia si môžete dokonale ochrániť vďaka riešeniem ESET Mobile Security pre Android či ESET Family Security Pack

Je dobré vedieť, že pre objektívne výsledky sa môžete do ankety zapojiť len raz, a to najneskôr do polnoci 24. februára 2023 hlasovaním na stránke Mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým prístupom oboch strán. Tešíme sa preto na všetky zodpovedné hlasy.

Opäť sme nezabudli ani na dobročinný rozmer ankety. Za každý hlas pošleme peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur a môžeme spolu vyzbierať ešte viac… Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Veľké ĎAKUJEME patrí našim partnerom, vďaka ktorým môžeme anketu zrealizovať. A to najmä generálnemu partnerovi ankety – operátorovi O2 a partnerom: ČSOB Banka, ESET, iRobot, Stadler Form a Xiaomi.

A keď už budete očami skúmať stránky Mobilroka.sk, nezabudnite si tiež v archíve pozrieť minulé ročníky. Na ich základe si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi už 16 rokov vyvíja a formuje.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu