Spoznajte výhody členstva Samsung Members

Majitelia smartfónov značky Samsung majú možnosť využívať rôzne benefity, špeciálne ponuky či získať prístup k rýchlej podpore pre zariadenie. Stačí sa zaregistrovať v apke Samsung Members.

Aplikácia Samsung Members je súčasťou každého smartfónu či tabletu značky Samsung už dlhé roky. Pokiaľ ju tam náhodou nenájdete alebo ste ju vymazali a chcete znovu nainštalovať, stačí navštíviť obchod Google Play alebo Galaxy Apps.

Poslúži na optimalizovanie výkonu telefónu, získate tu prístup k prémiovému obsahu a dozviete sa, ako zo svojho zariadenia vyťažiť maximum. Nechýbajú ani tipy a triky na používanie telefónu, čo po kúpe nového Samsung Galaxy určite mnohí ocenia. 

Spodná lišta je rozdelená na tri hlavné časti: PreskúmaťPomoc a Moja stránka. V tej prvej vás privíta sekcia Novinky a tipy, môžete sa dozvedieť o najnovších výhodných ponukách a rovno sa nechať presmerovať priamo do e-shopu výrobcu.

Získate tu informácie o nových produktoch značky Samsung, aktuálnych súťažiach, nechýbajú linky na zaujímavé články, rozhovory a sekcia Tipy vám rozšíri, prípadne doplní, vaše vedomosti o funkciách a vychytávkach v systéme. 

Formou krátkych článkov sa napríklad dozviete, ako urobiť najlepšiu fotografiu za zhoršeného osvetlenia, ako vám môžu pomôcť strážiť zdravie inteligentné hodinky, ako predĺžiť výdrž batérie v telefóne alebo ako plnohodnotne zdieľať súbory pomocou funkcie Quick Share. 

Medzi aktuálnymi benefitmi nájdete napríklad možnosť získať YouTube Premium až na štyri mesiace zadarmo pre majiteľov zariadení série Galaxy S21, alebo na dva mesiace pre ostatné zariadenia. Ponuku môžu využiť všetci zákazníci, ktorí nie sú a neboli v minulosti odberateľmi služieb YouTube Premium, Google Play Music alebo YouTube Red, a to vrátane troch skúšobných mesiacov daných služieb.

Smartfón alebo tablet treba chrániť pred online hrozbami. So Samsung Members máte 90 % zľavu na antivírus McAffe. V aplikácii v časti Výhody nájdete aj lákavú ponuku 60 dní s Adobe, kedy môžete skúšať aplikácie Adobe Photoshop Lightroom pre úpravu fotografií a Adobe Spark, ktorú oceníte pri tvorbe príbehov na sociálnych sieťach, 60 dní úplne zadarmo. 

So slovenskou značkou Bratiska, ktorú so Samsungom spája jedinečná spolupráca zameraná na dizajn modelov série Galaxy S21, môžete vyhrať pútavú grafiku z dielne obľúbených tvorcov, ktorá zachytáva výnimočné stavby i pamiatky z celého Slovenska. Stačí sa do 28. mája 2021 zapojiť cez apku Samsung Members, odpovedať na jednu otázku a ste v hre o print alebo mikinu s originálnou grafikou, ktorá je prehliadkou nevšedných lokácií všetkých ôsmich krajov a zobrazuje 16 známych i menej známych miest.

Samsung Members je výborným doplnkom pre udržanie kondície vášho zariadenia v čo najlepšom stave. V časti Pomoc si môžete skontrolovať, v akom stave sa nachádza váš telefón. Môžete si tu nastaviť automatické kontroly jedným dotykom, alebo ak sa vám niečo nezdá v poriadku, vyskúšajte interaktívnu kontrolu hardvérových súčastí, ako je fotoaparát, batéria, snímač odtlačkov, mikrofón, reproduktor a podobne. 

Než budete chcieť kontaktovať zákaznícku podporu, skúste si vyhľadať riešenie vášho problému v sekcii Najčastejšie otázky. S profesionálnym konzultantom sa viete spojiť cez diaľkovú podporu alebo textovou správou, prípadne môžete priamo zavolať do centra služieb. Nájdete tu aj zoznam servisných stredísk. 

V Sekcia Moja stránka máte uložené získané kupóny a obľúbené články. Určite nezabudnite navštíviť schránku doručených správ, zobrazí sa vám po ťuknutí na ikonu zvončeka vpravo hore. Dočítate sa tu najnovšie informácie o aktualizáciách a novinkách v systéme. Nechýba tu harmonogram aktualizácií, a tak si viete skontrolovať, kedy dostane update vaše zariadenie. 

Pokiaľ patríte k používateľom, ktorí aplikáciu Samsung Members na svojich smartfónoch nevyužívajú, veľká škoda. Ako vidíte, nájdete v nej množstvo užitočných informácií a tipov, ktoré vám pomôžu z vášho zariadenia Galaxy vyťažiť maximum. 

Tento článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Samsung. Snímky obrazovky boli vytvorené pomocou Samsungu Galaxy S21 5G

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu