Spotify ponúka Premium Duo už aj na Slovensku

Hudobná služba Spotify začala slovenským používateľom ponúkať okrem individuálneho a rodinného plánu aj prémiový účet pre dvojicu s funkciou Duo Mix.

Prvýkrát sme o novom prémiovom účte informovali pred vyše rokom. Podrobnosti sme priniesli v článku Spotify Premium Duo: dva účty za lepšiu cenu. V tom čase bola služba dostupná iba v niekoľkých krajinách, po roku sa konečne sprístupnila aj slovenským zákazníkom.

Spotify Premium Duo má mesačný poplatok 7,99 eur, čo je len o euro menej než pri Family za 8,99 eur mesačne, ale pokiaľ ste na rovnakej adrese iba dvaja, aj ušetrené euro každý mesiac je lepšie než zbytočne platiť rodinný účet pre šesť členov. A oveľa lacnejšie, než keby si každý z dvojice platil individuálne predplatné, teda dvakrát 5,99 eur. 

Spotify je dosť prísne v posudzovaní toho, odkiaľ sa do služby pripájate. Pokiaľ plánujete využívať Premium Family šiesti kamaráti na rôznych adresách, po čase sa vám môže stať, že dostanete upozornenie o porušení pravidiel a nakoniec vám bude predplatné zrušené.

Aj nový účet Premium Duo má v podmienkach používania klauzulu, že obaja používatelia účtu musia mať bydlisko na rovnakej adrese. Z času na čas vás spoločnosť môže požiadať o overenie domácej adresy, aby sa potvrdilo, že spĺňate kritériá.  

Súčasťou účtu pre dvojicu je funkcia Duo Mix, ktorá efektívne mieša playlisty obľúbených skladieb obidvoch používateľov.

Zdroj: spotify.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu