Športový náramok Fitbit Charge 5 prichádza na Slovensko

Najnovší model fitnes náramku ponúka veľký AMOLED displej, integrované GPS a sledovanie zdravotných funkcií vrátane EKG. Nechýbajú bezkontaktné platby cez Fitbit Pay.

Športový náramok Fitbit Charge 5 poslúži na tradičné prijímanie notifikácií zo spárovaného smartfónu, meranie fyzickej aktivity, zaznamenávanie dát počas tréningu aj monitorovanie zdravotných funkcií. 

Vďaka štíhlemu prevedeniu a nízkej hmotnosti nebude neprekážať ani pri celodennom nosení. Charge 5 obsahuje integrované GPS, na výber máte viac než 20 režimov cvičení, pričom automaticky dokáže rozpoznať vybrané fyzické aktivity. Farebný 1,04'' AMOLED displej podpouje funkciu Always on, takže aj v priebehu tréningu vidíte všetky dôležité údaje. 

Medzi funkciami nechýba monitorovanie tepu srdca, EKG a nasýtenie krvi kyslíkom (SpO2). Pre tých, čo chcú lepšie zvládať každodenný stres, je tu EDA (Electrodermal Activity) senzor, ktorý meria reakciu tela na stres prostredníctvom drobných zmien v potných žľazách na prstoch. 

Výrobca v špecifikáciách uvádza vodeodolnosť do hĺbky 50 metrov a 7-dňovú výdrž na jedno anbitie pri bežnom používaní. Vďaka spolupráci mnohých slovenských bánk môžete využívať aj bezkontakné platenie pomocou Fitbit Pay. 

Predaj Fitbit Charge 5 štartuje na slovenskom trhu 27. septembra, odporúčaná cena je stanovená na 179,95 eur. Pri zakúpení novinky získate 6-mesačné predplatné služby Fitbit Premium, ktorá ponúka hlbšie analýzy nameraných dát a praktické tipy na tréningy a stravovanie zadarmo. 

Diskusia k článku:

disq25.09.2021 - 10:59 Trvalý odkaz

Až na to, že EKG na SK nefunguje, len v ˇˇČesku

Celá diskusia 1 príspevok