Špecifikácie Motoroly Moto G Stylus odhalené

Novinka, ktorá bude lákať na dotykové pero, by mala ponúknuť výbavu strednej triedy so 48 Mpix fotoaparátom a 4000 mAh batériou.

Podľa posledných uniknutých informácií nebude pripravovaná Motorola Moto G Stylus priamym konkurentom modelom radu Samsung Galaxy Note. Spájať ich bude len integrované dotykové pero umiestnené v pravej časti dolnej steny. Výbavou, a tým pádom aj cenovkou, bude určená inej cieľovej skupine. 

Motorola naplánovala na 23. februára tlačovú konferenciu, na ktorej odprezentuje svoje novinky. Viac informácií sme priniesli v nedávnom článku Na MWC spoznáme nové smartfóny Motorola. Možno uvidíme aj top model Edge+.

Okrem nových smartfónov série Moto G8 by sme sa mali dočkať aj modelu Moro G Stylus. Web xda-developers.com odhalil očakávané špecifikácie. Medzi tie základné patrí 6,39'' Full HD+ displej s otvorom na prednú 25 Mpix kameru, Snapdragon 665, 4 GB RAM, až 128 GB úložisko a trojitý zadný fotoaparát.

Hlavný 48 Mpix snímač s clonou f/1.7 doplní 2 Mpix makro fotoaparát a za širokouhlým objektívom nájdeme 16 Mpix čip určený na snímanie akčných videí pri držaní telefónu na výšku. 

S akčnou kamerou sme sa prvýkrát stretli v sérii Motorola One. Naše skúsenosti nájdete v recenzii Motorola One Action - mobil s GoPro-čkou. Vo výbave nemá chýbať Android 10, NFC, 3,5 mm jack ani batéria so 4000 mAh kapacitou. 

Či sa neoficiálne informácie potvrdia, zistíme už o tri týždne. Na prezentácii Motoroly nebudeme chýbať, a tak vám z prvej ruky prinesieme všetko podstatné.

Zdroj: xda-developers.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu