Sony Xperia 1 III prichádza na Slovensko s atraktívnym darčekom

Na Slovensku odštartovali predobjednávky na prémiový smartfón, ktorý je zameraný an fanúšikov mobilnej fotografie. U vybraných predajcov získate ako darček špičkové bezdrôtové slúchadlá.

Sony Xperia 1 III stojí na samom vrchole portfólia. Patrí medzi prémiové modely s funkciami, ktoré ocenia skôr fotografickí fanúšikovia. Prináša sadu funkcií pre fotografov, ktorí môžu na svoju kreativitu využiť trojicu 12 Mpix snímačov (hlavný fotoaparát, širokouhlý objektív a teleobjektív).

Sledovanie objektov bolo zdokonalené technológiou Real-time Tracking, nechýba kontinuálny AF, ktorý prepočítava AF / AE 60-krát za minútu s vysokou presnosťou, presným zaostrením a optimalizovanou expozíciou. Už tradične je smartfón vybavený optickou stabilizáciou obrazu a optikou Zeiss. 

Xperia 1 III je prvým smartfónom na svete (spolu s Xperiou 5 III), ktorý ponúka variabilný teleobjektív v kombinácii so snímačom Dual PD s ohniskovou vzdialenosťou až 105 mm. Pri prepínaní medzi 70 mm a 105 mm objektívom dochádza vďaka PDAF k okamžitej úprave zaostrenia. Videá zhotovíte aj v 4K HDR 120 fps. 

Xperia 1 III sa pýši 6,5-palcovým 4K HDR OLED displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a jemným rozlíšením 1644 x 3840 bodov, výkonným Snapdragonom 888, 12 GB RAM pamäťou a 256 GB úložiskom. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Sony Xperia 1 III si môžete predobjednať od 26. 7. 2021 v čiernom a fialovom variante za 1 299 eur. U vybraných partnerov k predobjednávke získate špičkové slúchadlá WH1000XM3 s ANC. Ponuka je limitovaná a platí do 22.8.2021 alebo do vypredania zásob. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu