Sony SRS-XV500: párty reproduktor, ktorým nahneváte susedov

Sony uviedlo nový model Bluetooth reproduktora, ktorý nadchne fanúšikov hlasnej hudby, pri ktorej nesmie chýbať ambientné osvetlenie a kvalitný zvuk.

Sony SRS-XV500 je novinka, ktorá podľa slov výrobcu umožní ľuďom baviť sa dlhšie a ešte viac nahlas, nech už sú kdekoľvek. Nie je to reproduktor na každodenné používanie, ale využijete ho skôr na párty a zábavnej akcii, kde nesmie chýbať hlasná hudba.

Základné parametre:

Rozmery 269 x 564 x 294 mm, hmotnosť 11,2 kg, podporované kodeky SBC, AAC, LDAC, zvukové režimy Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND, vstup na mikrofónφ6,3 mm), vstup na gitaru/mikrofónφ6,3 mm), USB A, ochrana IPX4, výdrž batérie 25 hodín.

Dve reproduktorové jednotky X-Balanced poskytujú silné a rázne basy s minimálnym skreslením, dva výškové reproduktory zabezpečia čisté vokály a rozšírené zvukové pole. SRS-XV500 je tak vhodný skôr do klubov, na odľahlú chatu a všade tam, kde hlasná hudba nebude rušiť susedov a okolie. 

Model SRS-XV500 spĺňa certifikáciu IPX4, môžete ho bez obáv používať vonku, pri bazéne, neuškodí mu ani pár kvapiek dažďa. Párty reproduktor ponúka silný zvuk, vstavané ambientné osvetlenie a batériu s dlhou výdržou až 25 hodín. Môžete k nemu dokonca pripojiť dva mikrofóny na karaoke a zaspievať si duet. Ideálne na teambuildingové posedenie alebo vianočný večierok. 

Pri plnom nabití zvládne reproduktor až 20 hodín prehrávania hudby. Na tele sa nachádzajú dva nabíjacie porty USB pre doplnenie energie smartfónu. Na ľahšie prenášanie nájdeme na tele zariadenia rukoväť. Reproduktor je kompatibilný s mobilnými aplikáciami Sony | Music Center a Fiestable, kde si vyberáte zoznam skladieb, meníte osvetlenie aj režim zvuku. 

Sony SRS-XV500 sa na slovenskom trhu bude predávať koncom januára za odporúčanú cenu 399 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu